Shiatsu

 

Shiatsu är  en japansk massage som är  avslappnande och behaglig för hela kroppen. Den har utvecklats ur olika grenar från den orientaliska läkekonsten, bland annat från akupunktur, örtmedicin, närings och träningsprogram. Sättet att behandla och filosofin bakom liknar akupunktur. Istället för nålar som används i akupunktur trycker, roterar och töjer  shiatsuterapeuten varsamt  på patientens olika kroppsdelar för att balansera kroppens energier. Behandlingen brukar upplevas som mycket dynamisk och aktivt energigivande.

När energierna i kroppen rör sig fritt upplever många ett behagligt välbefinnande då kroppen har kommit i balans, en påminnelse om att kännas hel och att "bara vara". Effekten blir gradvis djupare vid regelbundna behandlingar.

 
 
 

Vissa väljer Shitsubehandling för allmänt välbefinnande men den kan också vara bra för att:


- lindra spänning, stelhet och värk
- förbättra andning och cirkulation
- öka kropps- och självmedvetenhet
- öka kroppens självläkande förmåga
- förebygga olika besvär som t.ex ryggont, astma, allergi, hudproblem, reumatism, migrän, depression, elöverkänslighet, matsmältningsproblem

Under behandlingen har du mjuka och lediga kläder  och ligger på en mjuk madrass på  golvet eller en massagebänk. Jag är diplomerad shiatsuterapeut och har utbildad mig på Axelsons Gymnastiska institut åren 2000- 2004. Medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

 

Jag utför mina behandlingar i Mälarhöjden - Hägersten. Ibland på Yasuragin i Hasseludden.

Pris: 45 minuter:    695:-

Pris: 60 minuter:    895:-     

Pris: 90 minuter:  1395:- inklusive hälsocoaching och mindfulnessövningar.  Du får redskap med dig i mindfulnessträningen som du tränar på hemma. 

För bokning av behandling:

Evita@timego.se

 

Läs mer på: www.kroppsterapeuterna.se