Välkommen

 

Lite grann om mig, Evita Johles

I grunden är jag gymnasieekonom, utbildad informatör på högskolan/universitetet i Karlstad, hälsopedagog utbildad på Lillsveds idrottsfolkhögskola, 4 års utbildning till shiatsuterapeut på Axelsons Gymnastiska institut.

I mitt yrkesliv har jag jobbat många underbara år i resebranschen både som reseledare utomlands och på kontoret hemma i Sverige. Jag är uppväxt i en mycket aktiv idrottsfamilj som har gjort att jag på ett naturligt sätt grundat mitt intresse för hälsa och välmående. Sedan januari 2005 har jag lagt hela mitt engagemang och fokus på det jag brinner för där jag har mitt hjärta och det är just friskvård i olika former. Kombinerar även  friskvårdsaktiviteter med uppskattade hälsoresor.

Idag har jag uppdrag på gym, idrottsklubbar, skolor, företag och även privata grupper.Tidigare yogalärare på Axelsons Gymanstiska institut som utbildar massörer.

Ibland träffar du mig också på Yasuragin i Hasseludden där jag sedan sommaren 2018 verkar som både aktivitetsledare och behandlare.

Jag har behandlingar i shiatsu - hotstone - aroma - klassisk massage, hälsocoaching och yogacoaching i Mälarhöjden. För tidsbokning maila: Evita@timego.se

SHIATSU
År 2000 upptäckte jag den fantastiska shiatsumassagen och började då utbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut. Fick mitt efterlängtade diplom våren 2004 efter 4 år av intensivt arbete. Shiatsu är den behandlingsform som tilltalar mig mest, dels för att den är så otroligt intressant och utvecklande och för sin djupgående verkan och resultat. Denna behandlingsform har den unika förmågan att både förebygga och läka, det har jag fått uppleva både själv och i kontakt med kunder och vänner som jag har behandlat.

 
 
 

YOGA

Både privat och som instruktör är min favorit bland träningformer numera yoga. Jag kom i kontakt med yogan 1996 då jag var gravid med mitt första barn. En väninna tipsade mig om hur skönt det var att  yoga under graviditeten. Så rätt hon hade! Inte visste jag då att detta blev något jag inte kunde leva utan!  Sedan när min son var född fanns det mamma-barn yoga att fortsätta med,  så det blev startskottet i yogans fantastiska värld. Jag åker till Indien på kurser och utbildningar med jämna mellanrum för att få inspiration och landa i kropp och sinne. 2006 när jag var i Mysore (södra Indien) fick jag äran att träffa "Guruji" Pattabhi Jois, Ashtangayogans grundare. Han var då 90 år gammal och undervisade forfarande! Det är något jag kommer att minnas i resten av mitt liv i många olika dimensioner! "Guruji" dog några år senare, 93 år gammal. Jag har gått många utbildningar för gästinstruktörer från världens alla hörn, jag är certifierad viryayogalärare, som är en fysisk dynamisk Hathayoga somfokuserar mycket på biomekaniken.  Jag upplever att vi har en otrolig bra kvalite på vår yoga i västvärlden så jag anser det inte nödvändigt att åka till Indien just för att utbilda sig i yoga. Men att komma till yogans "källa" och att möta detta mångfacetterade land, Indien, går inte att beskriva, det måste helt enkelt upplevas!  Jag tycker att yogan är ett fantastiskt komplement till annan form av träning. När kraven ökar på oss så växer behovet av yoga och andra avslappning och meditationsmetoder.  Många med mig börjar upptäcka fördelarna med att ta hand om sin kropp och ge sinnet en möjlighet att vila.

Timego friskvård är företaget som erbjuder gruppträning, föreläsningar, personlig träning och konsultation inom hälsa. Det finns färdiga förslag och även skräddarsydda lösningar. Genom att avsätta tid för dig själv i hälsans breda värld så gör du en fantastisk investering i dig själv! Välkommen att titta runt på mina sidor för att se vad jag kan erbjuda dig eller ditt företag.

Evita Johles
Hälsopedagog

Certifierad soundyogalärare 2021 -Certifierad yogalärare i Viryayoga hathayoga och yinyoga - diplomerad aromayogalärare -  Registrerad yogateacher i Yoga Alliance                               Certifierad qigonginstruktör - Diplomerad pilatesinstruktör -  Bodybalanceinstructor - Diplomerad shiatsuterapeut - Diplomerad massör i följande massageformer: Klassisk aroma hotstone och klang massage. Utbildad i reiki 1 och reiki 2 med Jan Nevelius. Utbildad i mindfulness.
S.A.F.E licensierad aerobic instruktör - Official Zumba instructor - Diplomerad Jallabina instruktör.

Utbildad och godkänd FaRledare, dvs tar emot de som ordinerats fysiskt aktivitet på recept.

kontakt: Evita@timego.se

 

 

 

   

Presentkort

Att ge till en vän eller önska dig själv en avkopplande present!

Kontakta mig så ser jag till att du får ett presentkort för den behandling och den omfattning du önskar
Evita

 
 
En provtur för kroppen i själens värld!